Scooter beer

Werkwijze

Kaartje gekozen die helemaal bij jullie past?  Leuk!

Op basis van de aangeduide keuzes sturen we jullie een offerte toe. Die kan je storten of online betalen via een link. Na betaling van deze offerte gaan we aan de slag met jullie kaartje.

Zodra de naam en de gegevens voor de achterzijde van het kaartje vastliggen, mogen jullie deze aan ons bezorgen. We sturen jullie vervolgens via mail een digitale proefversie door. Controleer deze goed en geef eventuele aanpassingen door. Zodra alles naar wens is, staat het ontwerp klaar en dan is het in spanning afwachten tot de geboorte van jullie kleine wonder.

Geboorte

Hoeraa! Jullie kleine spruit is er! Stuur ons zo snel mogelijk een SMS met de gegevens die nog op het kaartje moeten komen (bv: datum, gewicht, lengte, …).

Kaartjes worden alle dagen gedrukt behalve in het weekend, op brugdagen en feestdagen. Afhalen kan 2 werkdagen na de geboorte of de kaartjes worden verzonden met de post. 

Kostprijs

Het is fijn om ongeveer te weten waar je aan toe bent wat betreft de kosten. Daarom hanteren we een aantal starttarieven (incl. BTW, incl. drukkosten, excl. enveloppen, excl. stickers, etc). Deze vind je terug naast de kaartjes.

Laat ons weten in het contactformulier hieronder wat jullie voorkeur is en de verwachtte geboortedatum. Dan kunnen we deze alvast al inplannen in onze agenda :-).

Janne

Geen producten in je winkelwagen