Rode wangen om een vergeten verjaardag zijn verleden tijd met deze verjaardagskalender. 

Haal die feesthoedjes en toeters uit de kast want vandaag vieren we feest! Laat de jarige schitteren door die te verrassen met een mooie wenskaart

Ligt jouw stapel kaartjes al klaar om je verjaardagswensen uit te sturen? Ontdek onze unieke verjaardagskaarten. Of misschien ben je liever voorbereid voor al dat aankomend feestgedruis? Sla je voorraad in met onze feestboxen!

 • Verjaardagskalender poster A2

  13.64

  Verjaardagskalender ‘grote hoeraaatjes en tralalaatjes feestkalender’ (Nederlands). Nooit geen rode wangen meer om een vergeten verjaardag. Zie alle verjaardagen in één oogopslag.

 • Verjaardagskalender

  15.29

  Verjaardagskalender ‘hieperdepiepjes en hoeraaatjes voor feestneuzen’ (Nederlands)

  Een schijnbaar kleine A5 verjaardagskalender die uitvouwt tot een heerlijk lang & smal formaat. Iedere maand nieuw feestgedruis om al die feestneuzen tussen taartjes & ballonnetjes te zetten.

Plan jij ook het liefst op papier? Verjaardagen verdienen een speciaal plekje in huis. Zo’n verjaardagskalender is natuurlijk een ongelooflijk praktisch ding voor je eigen huis. En mooi geïllustreerd zijn ze ook nog eens kleine feestjes om naar te kijken.

Heb je er al eens aan gedacht hoe leuk het is om zo’n geïllustreerde ‘party-planner’ cadeau te geven? Leuk voor jezelf, maar ook een feestje om te krijgen!

Vergeet nooit meer een feestelijk moment! Iemand jarig of heb je iets te vieren? Maak de dag nog feestelijker en stuur ze een kaart vol liefde.