troostkaarten

De kracht van post

De Kracht van Post: Warmte op Papier

We leven in een tijd waarin alles razendsnel gaat. Een appje is zo gestuurd, een mailtje binnen enkele minuten opgesteld. Maar hebben die berichten dezelfde impact als een handgeschreven kaartje? Bij Studio Bertha geloven we sterk in de kracht van post als “warmte op papier”. We vertellen je graag waarom fysieke kaarten zo belangrijk zijn.

handgeschreven kaartje als een bundeltje aandacht

Een persoonlijk kaartje in de brievenbus vinden is net alsof iemand zegt: “Ik kan niet langskomen, maar ik leg een stukje van mezelf in jouw brievenbus!” Dit kleine gebaar is eigenlijk een bundeltje aandacht, zorgvuldig voor je samengesteld. Het voelt alsof iemand echt extra moeite heeft gedaan, iets waar een e-mail zelden aan kan tippen.

persoonlijke boodschap: meer dan woorden

Een kaartje is een prachtige drager voor een persoonlijke boodschap. Of je nu een vriendelijk woord wilt zijn tussen alle rekeningen of iemand echt wilt troosten. Een kaartje is een klein gebaar met een groot effect. Zo hebben we bij Studio Bertha een speciale lijn troostkaarten ontwikkeld. deze zorgpost kaartjes zijn bedoeld om op een authentieke manier iets voor iemand te betekenen bij ziekte, verlies en verdriet.

Onze troostkaarten zijn niet zoals de traditionele condoleancekaarten die je in de winkel vindt, die vaak sombere kleuren hebben en er enkel ‘sterkte’ of ‘innige deelneming’ op een kaartje staat. Onze kaarten zitten vol hoop en warmte en zijn bedoeld om op een meer authentieke manier iets voor iemand te betekenen. We geloven niet dat er een kaart bestaat die voor iedereen geschikt is. Volg bij het kiezen van een kaart altijd je gevoel!

een moment van rust

Een fysieke kaart is niet alleen een blijvend aandenken, maar het biedt ook een moment van rust in ons hectische leven. Veel mensen bewaren handgeschreven kaarten jarenlang, zelfs een heel leven, en lezen ze elke keer als ze hun spullen verplaatsen. Een kaartje kun je een speciale plek geven en helpt om je eraan te herinneren dat iemand aan je heeft gedacht.

de magie van echte aandacht

Als je de tijd kunt vinden om een kaartje te sturen, doe dat dan vooral. Een kaartje betekent dat iemand zijn volledige aandacht op jou heeft gericht. Er zijn geen afleidende pop-ups of notificaties, alleen jij en je gedachten aan de ander. Het brengt het gewaardeerde gevoel zoals het gevoel dat je krijgt als iemand speciaal voor jou heeft gekookt.

samen groeien

Het delen van onze verhalen en emoties via fysieke post versterkt onze sociale verbondenheid. Door onze verhalen met elkaar te delen, kunnen we samen groeien en van elkaar leren. En wat is een mooiere manier om dat te doen dan via een kaartje? Met slechts één postzegel maak je een groot verschil in iemands dag en misschien zelfs leven.

de kracht van een handgeschreven kaart

De unieke en bijzondere kracht van een handgeschreven kaart is onmiskenbaar. We hopen je te inspireren om ook weer eens een echt kaartje te sturen. Wanneer heb jij voor het laatst de kracht van een echt, handgeschreven kaartje ervaren? En wanneer heb jij voor het laatst een persoonlijk kaartje verstuurd?

Voel de warmte, stuur een kaartje 💌

Wil je ook graag persoonlijke en authentieke stukjes warmte op de post doen? Je kan doorklikken op de foto’s om de kaartjes te bestellen. Al onze zorgpost vol troost en steun kun je ook hier vinden. Of neem een kijkje bij onze super winkeliers bij jou in de buurt.

Heb je genoten van deze blogpost en hoor je ons graag regelmatig? Elke maand versturen we een toffe e-mail naar leuke mensen zoals jij.

Geen producten in je winkelwagen