Jaahaa, het is bijna weer die tijd van het jaar! De tijd van warme kerstwensen en meebrullen met kerstliedjes. Op zoek naar duurzame en originele kerstkaartjes die meteen zorgen voor een warm gevoel? Onze kerst- en nieuwjaarskaarten zijn hoopgevend, waardevol en oprecht. En ze maken de donkere decemberdagen een beetje lichter.

Een kaartje versturen en ontvangen vinden wij extra speciaal. Iemand heeft voor jou tijd vrijgemaakt om met liefde en aandacht een postkaart te schrijven. Dat maakt een kerstkaart of een nieuwjaarskaartje krijgen altijd extra bijzonder. Zeker als deze bijzondere wensen komen van iemand die je dierbaar is. Ze maken donkere (december)dagen zoveel warmer en leuker.

Sta jij ook te popelen om originele kerst- en nieuwjaarskaarten te schrijven aan vrienden en familie?

Eén van de leukste tradities die bij Kerstmis horen zijn wat ons betreft het sturen van kerstkaarten. Het hoort er gewoon écht bij.

We verheugen ons elk jaar weer op het schrijven van persoonlijke, lieve kerstwensen aan de mensen om ons heen. De voorpret begint al bij het uitkiezen van originele kerstkaarten. Wie verras jij dit jaar met een bijzondere en mooie kerstkaart of leuke nieuwjaarskaart?