In momenten waarop het verdriet zo groot is dat het onmogelijk lijkt om de juiste woorden te vinden, bieden onze kaarten een stem aan het onuitspreekbare. Ze zijn een brug van hart tot hart, een manier om liefde en herinnering te delen. En een blijk van steun in de rouw die nooit verdwijnt.

Elke kaart in deze speciale collectie draagt een boodschap van hoop en troost, erkenning van het kleine leven dat zo’n grote impact heeft achtergelaten. Het is onze hoop dat deze kaarten een klein beetje warmte kunnen brengen in tijden van immense kou, en een herinnering zijn dat liefde nooit verloren gaat, zelfs niet in het grootste verdriet.

Stuk voor stuk werden deze kaarten bij het verlies van een kind met de grootste zorg en liefde ontworpen. Als een tedere omhelzing voor ouders die door het ondenkbare gaan. Deze kaarten zijn gecreëerd als een zachte fluistering van medeleven, een lichtpuntje in het donker.

Het verlies van een kind of baby is onvoorstelbaar en is misschien wel het diepste verdriet dat een mens kan ervaren. In zo’n moment komt de wereld tot stilstand, omgeven door een eenzaamheid en diepe duisternis. Voor wie eromheen staat, is het vaak een raadsel hoe steun te bieden aan ouders die door deze donkere tunnel gaan, en soms weten de ouders zelf niet eens wat ze nodig hebben. Maar juist de kleinste gebaren kunnen een grote impact hebben; een praktisch aanbod van hulp, het liefdevol uitspreken van de naam van het gemiste kindje, of het sturen van een teken van medeleven. Soms zijn woorden onvindbaar, maar een simpel kaarte of een ‘ik denk aan je’ kan een wereld van verschil maken. En het is ook helemaal oké om te zeggen dat je de woorden niet kunt vinden, want voor zo’n diep verlies schieten woorden tekort. Wat telt is liefde, aanwezigheid en aandacht, hiermee kan je het verschil maken.