Ook al zo’n zin in die kerstweken? Deze originele kerstkaarten zorgen voor een instant warm gevoel. Alle ontwerpen zijn met de hand getekend en worden lokaal gedrukt op ecologisch papier. Zo zet je alvast een duurzame stappen richting het nieuwe jaar.

Jaahaa, het is bijna weer die tijd van het jaar! De tijd van warme kerstwensen en meebrullen met kerstliedjes. Op zoek naar duurzame en originele kerstkaartjes die meteen zorgen voor een warm gevoel? Onze kerst- en nieuwjaarskaarten zijn hoopgevend, waardevol en oprecht. En ze maken de donkere decemberdagen een beetje lichter.

Een kaartje versturen en ontvangen vinden wij extra speciaal. Iemand heeft voor jou tijd vrijgemaakt om met liefde en aandacht een postkaart te schrijven. Dat maakt een kerstkaart of een nieuwjaarskaartje krijgen altijd extra bijzonder. Zeker als deze bijzondere wensen komen van iemand die je dierbaar is. Ze maken donkere (december)dagen zoveel warmer en leuker.

Sta jij ook te popelen om originele kerst- en nieuwjaarskaarten te schrijven aan vrienden en familie?

De eindejaarsperiode, de mooiste tijd van het jaar. Ondanks de ijskoude temperaturen buiten, genieten we binnen van elk gezellig warm moment. En daar horen warme wensen bij. Bij Studio Bertha schreven we de mooiste wensen op onze wenskaarten voor Kerst en Nieuwjaar. Hoopgevend, waardevol en oprecht. Keuzestress? Laat je verrassen door een de winterbox met de favorieten van Studio Bertha zelf. Of ga voor zijn Engelstalig zusje, mocht dit meer je cup of tea zijn. 

Laten we elkaar weer massaal échte kaarten sturen!

Eén van de leukste tradities die bij Kerstmis horen zijn wat ons betreft het sturen van kerstkaarten. Het hoort er gewoon écht bij.

We verheugen ons elk jaar weer op het schrijven van persoonlijke, lieve kerstwensen aan de mensen om ons heen. De voorpret begint al bij het uitkiezen van originele kerstkaarten. Wie verras jij dit jaar met een bijzondere en mooie kerstkaart of leuke nieuwjaarskaart?

Wij willen jullie massaal oproepen om elkaar weer kerstkaarten en warme wensen te sturen. Uit liefde en tegen de eenzaamheid. Om elkaar fijne feestdagen te wensen en een gelukkig en gezond nieuw jaar. Dat extra stukje aandacht, die zowel jou als de ontvanger van de kaart dat fijne gevoel geeft.

Wij vinden het een feest om tijdens het open maken van enveloppen, te raden van wie deze kaart zou zijn. Gejuich als we het juist hebben! vervolgens krijgen de kaarten altijd een mooi plekje op de kast.

Waarom Kiezen voor Studio Bertha?

  • Authentiek en Origineel: Onze ontwerpen zijn uniek en spreken direct tot het hart.
  • Lief en Vol Warmte: Elke kaart is een warme knuffel op papier.
  • Kwaliteit: We gebruiken alleen het beste papier en duurzame materialen.
  • B2B en B2C Webshop: Gemakkelijk online bestellen, zowel voor particulieren als winkeliers.