Moederdag is het uitgelezen moment om te zeggen wat we elke dag voelen maar niet altijd uitspreken. Want mijn mama is de liefste ;). Altijd klaar met een luisterend oor of helpende hand maar vooral de beste knuffelaar die alle zorgen even doet vergeten. Zet jouw mama’tje lief op een originele en warme manier in de bloemetjes. Want die mooie vrouwen in ons leven verdienen toch enkel het beste?

Elke moeder verdient het om zich gekoesterd, gewaardeerd en geliefd te voelen, niet alleen op Moederdag, maar elke dag. Onze kaarten zijn een brug van hart tot hart, een stil moment van waardering, en een herinnering aan de onzichtbare banden die ons verbinden.

 • Postkaart – een ruikertje voor jou

  2.31

  Algemene kaart – “een ruikertje voor jou”

  Tekst: een ruikertje voor jou

  Stuur een vleugje natuur en liefde met onze ‘Een ruikertje voor jou’ kaart. Deze charmante kaart toont een vriendelijke egel die diep ademt in de zoete geur van een vers bosje bloemen. Het is de perfecte manier om je waardering, medeleven of gewoon een glimlach te delen. De delicate illustratie en zachte kleuren maken deze kaart geschikt voor diverse gelegenheden, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je kaartenverzameling. Laat iemand speciaal weten dat je aan hen denkt met dit liefdevolle gebaar van Studio Bertha.

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – grandma gives the best hugs

  2.31

  Postkaart – grandma gives the best hugs

  Tekst: grandma gives the best hugs

  Een lief kaartje voor o- mama’tjesdag of gewoon zomaar. Want er is gewoon niemand zoals Oma. Wanneer straks kleine spruitjes glimmen van trots bij het afgeven van die prachtige knutselwerkjes, hoort daar ook een lief kaartje bij.

  Op de achterzijde vind je een illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Postkaart – jij bent gewoon de aller-aller-allerliefste

  2.31

  Postkaart – moeder & dochter

  Tekst: “jij bent gewoon de aller-aller-allerliefste”

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Postkaart – jij bent goud waard

  2.31

  Postkaart – jij bent goud waard

  Tekst: jij bent goud waard

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – kei fier op jou

  3.14

  Algemene kaart – “kei fier op jou”

  Tekst: kei fier op jou

  Uit je grootste trots met onze ‘Kei Fier Op Jou’ wenskaart. Op deze hartverwarmende kaart komen twee kleine konijntjes enthousiast aanhollen, elk met een bloem in de pootjes, klaar om jouw blijdschap en trots te delen. Het levendige tafereel vangt een moment van ongeremde vreugde en waardering, perfect om iemand speciaal te feliciteren met een prestatie, mijlpaal, een andere bijzondere gelegenheid of om simpelweg te laten weten hoe trots je bent. Het liefdevolle ontwerp en de warme kleuren stralen vreugde en waardering uit, waardoor deze kaart perfect is voor momenten van succes en vreugde. Laat met deze hartelijke creatie van Studio Bertha zien hoe ‘kei fier’ je bent op iemand bijzonders in je leven.

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – kleinkinderen houden je jong

  2.31

  Postkaart – kleinkinderen houden je jong

  Tekst: kleinkinderen houden je jong

  De dansschoenen staan hier nooit ver weg. Dagelijks start onze jongste de dag goed met “we maken een kringetje”. De obligatoire danspasjes horen er uiteraard ook bij. Weet je niet hoe het moet? Geen probleem. Ze neemt je bij de hand met de lieve woorden “kom, we maken een kringetje”. En ja, Opa (die nooit of te nimmer zijn dansschoenen boven haalt) doet ook vrolijk mee met dat kringetje. Kleinkinderen houden je echt jong ;).

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Postkaart – mama’s knuffels zijn de beste

  2.31

  Postkaart – mama’s knuffels

  Tekst: mama’s knuffels zijn de beste

  Op de achterzijde van de kaart vind je een kleine illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Postkaart – mijn mama

  2.31

  Postkaart – mijn mama

  Tekst: mijn mama

  Een lief kaartje voor moederdag of gewoon zomaar. Want er is gewoon niemand zoals mama. Vanaf dag één is onze alles. ‘Mijn mama’, twee woorden die onze kids in alle gevoelsmatige toonaarden regelmatig over hun lippen laten rollen. Van heel verliefd tot met de nodige opeising. Altijd eindigend met een dikke knuffel.

  Op de achterzijde van de kaart vind je een illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Postkaart – mijn oma is de liefste van de hele wereld

  2.31

  Postkaart – mijn oma is de liefste van de hele wereld

  Tekst: mijn oma is de liefste van de hele wereld

  Een lief kaartje voor o- mama’tjesdag of gewoon zomaar. Want er is gewoon niemand zoals oma. Wanneer straks kleine spruitjes glimmen van trots bij het afgeven van die prachtige knutselwerkjes, hoort daar ook een lief kaartje bij.

  illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – mum hugs are the best

  2.31

  Postkaart – mum hugs

  Tekst: mum hugs are the best

  illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – oma’tje lief mijn hartendief

  2.31

  Postkaart – oma’tje lief mijn hartendief

  Tekst: oma’tje lief mijn hartendief

  De warmte die een grootouder geeft, is toch echt iets heel speciaal. Dat telkens opnieuw mogen voelen bij de grootouders van onze kinderen is een grote inspiratiebron.

  Op de achterzijde vind je een illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde

 • Postkaart – voor jou

  2.31

  Postkaart – voor jou

  Tekst: voor jou

  Dankjewel voor een luisterend oor, een warme knuffel wanneer nodig of gewoon zomaar. Dankjewel om mij te laten stralen.

  Op de achterzijde vind je een illustratie terug met een knipoog naar de voorzijde.

 • Print – mama’s knuffel

  6.57

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze knuffelende neushoorns brengen vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

Mama’s zijn er in alle vormen. We zijn trots op onze mama’s, wensmama ’s, sterrenmama ’s, mama ‘s die zorgen, mama’s met een onvervulde wens, mama’s die afscheid moesten nemen, bijna mama’s, schone mama’s, plusmama ‘s en omama’s!

We weten dat moederdag voor velen ook geen leuke periode is. Maar eentje vol gemis en (soms wat) dubbel voelt. We beseffen dat er mama’s zijn die moeten missen. Die koesteren en dromen van wat had kunnen zijn. Dat er wensmama’s zijn die zo graag dat moedergevoel zouden voelen. Dat er sterrenmama’s zijn van prachtige sterrenkindjes. Kindjes die op een dag als vandaag vol trots een tekening zouden moeten afgeven. En vastgepakt moeten worden door een mama die super blij is met een papiertje met wat gekrabbel op. En dat er ook kindjes zijn die hun tekening helemaal niet meer kunnen afgeven aan hun mama. We sturen extra veel hartjes, warmte en liefde naar jou en hierboven.