kleine gelukjes

de warmste wensen

We duiken in deze blogpost vol de kerst- en eindejaarssfeer in. Of misschien zit je daar stiekem al in? Vanaf het moment dat we beginnen te brainstormen over een nieuwe wintercollectie (in hartje zomer) zit Klaus full on in de Michael Bublé mood. Voor iedereen z’n mentale gezondheid ten huize worden Michael en Mariah toch nog even on hold gezet tot half november. Op het occasionele kerstdeuntje bij een kerstbestelling na dan. 

O, en mocht je die kerststemming nog niet helemaal voelen? Komt helemaal goed na het lezen van al de winterse gezelligheid die we voor je in petto hebben. 

Een sms of WhatsAppje met de beste wensen is snel gestuurd en net daarom vinden wij een kaartje versturen extra speciaal. Iemand heeft voor jou tijd vrijgemaakt om met aandacht een wenskaart te schrijven en op de post te doen. Dat maakt een kerstkaartje krijgen altijd extra bijzonder. Zeker als deze kerst- en nieuwjaarswensen komen van iemand die je dierbaar is. Ze maken donkere (december)dagen zoveel warmer en leuker.

O denneboom, O denneboom

Of je nu houdt van een blauwspar, een fake-boom of een old school-kerstboom die vlak na kerst ‘leegloopt’. Kerst is geen kerst zonder boom. De dennengeur die je huis vult, heerlijk toch. Het is ondertussen een jaarlijkse traditie bij ons om op de kerstboompromenade te speuren naar de perfecte kerstboom. Eentje die z’n naalden lang houdt, niet te hard prikt in kleine vingertjes en bovenal ruikt zoals een kerstboom hoort te ruiken. Eén waarvan je zin krijgt in een mooie boswandeling waarbij je wangen gaan gloeien. Om daarna met een rode neus van de kou op te warmen en na te genieten bij een kopje koffie of chocolademelk met veel te zoete marshmallows.  

Lichtjesmagie

Als we in december door de stad wandelen, worden we altijd vrolijk. De lichtjes, de kerstbomen en al die mensen die met liefde cadeaus kopen voor iemand anders. De kerstlichtjes die uit de huizen en hun tuinen stralen, dubbel en dik genieten van al de feestelijke lichtjesmagie. Niet voor niets dat dit the most wonderful time of the year wordt genoemd.

Sneeuwdromen en schaatsplezier

Het zachte gekraak van verse sneeuw onder je schoenen, de wind in je gezicht en het stille genieten van de rust die in de lucht hangt. We verlangen al naar die witte wereld. Een echte winter waarbij je met dikke sjaal en warme handschoenen naar buiten kan. Het perfecte wintersfeertje is ons niet ieder jaar gegeven. Maar op papier kunnen we maken wat we willen :). Het mooie van kerst zit voor ons in de kleine dingen en het samenzijn. Het samenzijn met de mensen waar we van houden. Dat wensen we ook voor jou. Naar wie stuur jij een sneeuwsprookje vol hartverwarmende nieuwjaarswensen?

Kaartjes vol gelukswensen

Soms lukt het niet om je kaarten voor kerst de deur uit te krijgen. Of misschien hou je gewoon meer van nieuwjaarswensen? Zelf zijn we ook gek op een mooie nieuwjaarskaart. Hij verdwijnt niet tussen de stapel kerstpost en krijgt misschien wat meer aandacht. Dus kom je niet toe aan die lieve kerstgroeten, of heb je dit jaar expres gewacht: deze kaartjes zijn perfect voor gelukwensen de hele winter lang. En wie wil er begin januari nu niet nog een kaartje ontvangen?

Troostkaarten voor de donkere dagen

Sommige vrienden of familieleden hebben tijdens deze donkere dagen een extra dikke knuffel nodig. De kerstperiode kan een extra moeilijke periode worden door gemis of (aanslepende) ziekte. Deze troostkaarten helpen je om een XL-dosis liefde in een envelop te stoppen.

We wensen je voldoende van wat je echt nodig hebt. En feestdagen zoals jij ze het liefst invult. Tot de volgende gedachtenspinsels sturen we jou veel warmte, liefde & een heerlijk kopje koffie. Of chocolademelk met marshmallows, wat jou het beste past in deze donkere dagen.

Zie je iets waarvan jouw hartje sneller gaat kloppen? Je kan doorklikken op de tekst onderaan de foto’s om de kaartjes te bestellen & ze zelf te versturen voor de kerst- en eindejaarsdagen. Keuzestress bij al die verschillende soorten? Onze warme wensen box bevat 18 bijzondere kerstkaartjes en originele nieuwjaarskaartjes met 9 verschillende ontwerpen. In de box vind je ook leuke sluitstickers om je wensen extra warm af te sluiten. Of neem een kijkje bij onze super winkeliers bij jou in de buurt.

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een nieuwsbrief met kleine ideetjes, een inspirerende quote, een heerlijk recept of een goed boek. Gewoon een brief vol mooie kleine gelukjes en overpeinzingen. Wil je niets missen? Inschrijven is de boodschap.

No products in the cart.