kleine gelukjes

hartverwarmende kerst- & eindejaarskaarten

Nog een paar maandjes & it’s the most wonderful time of the year 🎄

Ja, ‘t is waar, Andy Williams schalt hier door onze boxen as we speak. Maar kijk, bij iedere bestelling die een kerstkaartje bevat Mogen Michael, Mariah en Andy hier eens passeren. Koffietje zetten, kerstmuziek aan en pakjes maken maar! Daar worden wij nu eens belachelijk blij van.

Onze fijnste herinneringen aan Kerst zijn vaak de kleine momentjes samen. Wanneer de kerstmuziek aangaat, krijgen we spontaan een warm gevoel. Enkele van die warme momenten hebben we gevangen in onze Kerst illustraties. Het is een verzameling van fijne dingen geworden.

het mooiste aan Kerst zijn de kleine momenten samen

Kijk je ook uit naar die gezellige periode? Bij ons begint het al te kriebelen hoor!

Bij de kerstperiode denken we onmiddellijk aan gezellige tradities en het warme samenzijn. We kijken er altijd heel hard naar uit. Onze leukste kersttradities namen we op in onze Kerst aftelkalender. 10 dagen lang nodigen we jou en jouw hele gezin uit voor een kerstige activiteit. Zoals altijd eentje met stickerplezier natuurlijk.

Iedere avond mag er een stickertje geplakt worden onder begeleiding van een leuke Kerst doe-opdracht. Zo kunnen de kinderen zelf tellen hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen tot 25 december.

een handgeschreven kaart, de ware kerstboodschap 💌

Het versturen is wat ons betreft één van de leukste tradities die bij Kerst en het begin van het nieuwe jaar horen. Iedere ochtend wordt een kleine feestje wanneer we onze brievenbus mogen opdoen. Een fysieke kaart ontvangen voelt zo veel specialer dan een digitaal berichtje. Mooie woorden leven langer op een kaartje.

Kerst is het moment om stil te staan bij de liefde die ons omringt. Of je nu dichtbij of ver weg bent, met dit kaartje willen we je laten weten dat we aan je denken. Het is alsof we een beetje van onze warmte, rechtstreeks uit ons hart, jouw kant op sturen.

licht in de duisternis

Zie je het al voor je? De kerstboom straalt, de lichtjes twinkelen en de kamer vult zich met de geur van versgebakken koekjes. Met dit kaartje stuur je niet alleen een golf van warmte, maar ook een straaltje van dat feeërieke licht om je feestdagen te laten glinsteren ✨ Elk jaar weer worden we betoverd door al die twinkelende lichtjes. Ze maken de koude en donkere decemberdagen net dat beetje warmer.

De donkerblauwe sterrenhemel en de warme gloed is in bijna elke tekening terug te vinden. Voor ons passen die twee bij advent en Kerst: een periode waarin het steeds donkerder wordt en we juist in die nacht warmte en samenzijn gaan opzoeken.

fonkelende nieuwjaarskaarten

Heb je dat ook wel eens? Dan blijk je in al je kerstkaarten enthousiasme toch nog niet al je wensen verstuurd te zijn en is Kerst al voorbij. Dan komt zo’n nieuwjaarskaart ineens heel goed van pas ;). Zo’n kaartje met de liefste wensen kan natuurlijk nog veel langer verstuurd worden. Een kaartje met liefde geschreven wordt altijd met minstens evenveel liefde ontvangen.

samen kleur versturen met kleurpost

De kleurpost kaarten zijn hier bij ons thuis een grote hit. Zelf een kaartje kleur geven en nadien mogen posten in de grote brievenbus. DE lievelings woensdagactiviteit van onze twee kapoenen.

De lijntekening op het kaartje vormt de basis. Jij maakt het persoonlijk! Voeg kleur of tekst toe, stempel, sticker, verf… Alles kan, alles mag! Je kan het zo gek niet bedenken. En dan ligt er zomaar eventjes een super persoonlijke wenskaart voor je om te versturen & iemands dag mee op te fleuren. De kaartjes zijn gedrukt op hoogwaardig papier met een mooie textuur. Net zoals het aquarelle papier waar we zelf op schilderen. De kaartjes kunnen dus perfect tegen een kleurrijk stootje.

Het resultaat spreekt voor zich: kinderen super fier op hun eigen wenskaart en de ontvanger helemaal verliefd op het resultaat. Je verstuurt gewoon een uniek kunstwerkje naar vrienden en familie.

doe je mee?

Laten we elkaar weer massaal échte originele kerstkaarten sturen! Het versturen van lieve kerstwensen en hartverwarmende nieuwjaarswensen is wat ons betreft één van de leukste tradities die bij Kerstmis en het begin van een nieuw jaar. Het hoort er gewoon écht bij.

Uit liefde en warmte. Zo wens je elkaar niet elke fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuw jaar. Je schenkt ze vooral een extra stukje aandacht. Dat brengt bij jou én bij de ontvanger van de kaart een extra fijn gevoel. schrijf je mee?

Zie je iets waarvan jouw hartje sneller gaat kloppen? Je kan doorklikken op de foto’s om de kaartjes te bestellen & ze zelf te versturen voor de kerst- en eindejaarsdagen. Keuzestress bij al die verschillende kaartjes? Onze warme wensen box bevat 18 bijzondere kerstkaartjes en originele nieuwjaarskaartjes met 9 verschillende ontwerpen. In de box vind je ook leuke sluitstickers om je wensen extra warm af te sluiten.

winter wonderland op je ramen

Breng de gezelligheid van de winter in huis met een raamtekening! 

Het mooiste van zo’n winterse raamtekening? Het trotse gevoel bij jezelf of je kleine spruiten. Bestaat er nog een betere reden om je ramen even niet te poetsen?

Met onze raamtekening pakketten bepaal je zelf je compositie. Het pakket bevat 2x sjablonen in posterformaat en 5 extra sjablonen om er iets persoonlijks van te maken. Met de bijgeleverde witte raamstift kan je onmiddellijk aan de slag.Onze raamtekening pakketten zijn perfect voor creatieve kids vanaf 7-8 jaar. Ideaal als kerstcadeautje én activiteit tijdens de kerstvakantie.

onze warme wensen voor jou

De dagen worden snel korter en donkerder en de bomen verliezen hun mooie bladeren. We wensen je licht en zachtheid toe, al is het maar een beetje. & feesten zoals je ze zelf graag invult.

winter wonderland

Geen producten in je winkelwagen