Sinterklaas en Pieterbaas

Maak van het aftellen tot de Sint komt een echt feestje!

O, kom maar eens kijken wat er in ons schoentje ligt!

Tijdens de grote vakantie vond onze zoon Otis plots zijn verstopte Sint-staf terug. Wat later vond hij onze voorbereidingen voor de nieuwe Sint collectie. “Kijk mama, stickers met de Sint op!” “En kijk hier! Wat een grappige kleine kaartjes met Pietjes!” hoorde ik hem roepen. Drie keer raden wie er mijmert naar de tijden toen het dik oké was om (minstens 3 maand) als Sint rond te lopen met zusje Piet aan zijn zijde.

Mochten ze kunnen liepen onze Otis & Nona een jaar lang verkleed als Sint & Piet. Wij worden zelf zo vrolijk van die magische Sint tijd! & dat gevoel willen we graag met je delen.

Onze Otis neemt zijn job als Sint trouwens héél serieus. Als hij groot is, wordt hij immers de nieuwe Sint ;). In deze reel neemt hij je graag mee op pad.

Hoeveel nachtjes is het nog slapen?

Sinterklaas meert binnenkort weer met z’n stoomboot aan. En dat is het officiële startschot van de nachten tellen en het spannende wachten.

Hoeveel nachtjes is het nog slapen? Hoe lang duurt het nog voordat het Pakjesavond is? Dé hamvragen van deze magische periode. Als je dacht dat alleen kinderen opgewonden raken van de naderende Sinterklaasperiode, dan heb je het mis. De Sint-periode brengt natuurlijk ook veel nostalgie mee voor ons. En net daarom hebben we met hartelust veel moois voor jullie en jullie kids ontworpen!

De magie van de Sint tijd

Wachten jouw kindjes ook vol spanning op de komst van de Sint en Pieten? Het aftellen kan beginnen!

Met onze unieke aftelkalender kun je de nachtjes samen aftellen tot pakjesavond. Iedere avond plak je een leuke sticker en onder begeleiding van een opdrachtje op rijm. Van je schoen zetten tot een kleurrijke tekening maken, elke sticker is gekoppeld aan een gezellige activiteit. Zo hou je de magie levend en tel je samen in spanning af tot het eindelijk 5 of 6 december is! Of tot 11 november, zoals bij ons ;).

Maak je pakje helemaal Sint-klaar

Onze stickers en cadeaukaartjes vol Sint en Pietjespret zijn ontworpen om ieder cadeau om te toveren tot een feestelijk pakketje vol liefde en warmte. Een klein pakje verstopt in een jute Sint zakje met een kort berichtje van de Sint zelve was hier alvast een héél groot succes ;).

Dus hier zijn we dan, klaar om ook jouw huis te vullen met die heerlijke Sinterklaas magie. Of je nu stickers of kleine cadeaukaartjes nodig hebt om je cadeaus te versieren of aftelkalender om samen af te tellen, we hebben aan je gedacht :). De tijd vliegt en voor je het weet, zullen we allemaal zingen: “Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.” Maar tot die tijd, laten we de nachtjes aftellen en samen de magie omarmen.

Kan je niet wachten om de magie in huis te halen? Ontdek onze Sint collectie!

We wensen je een betoverende Sinterklaasperiode toe.

Zijn jij en kleine kiddo’s helemaal verknocht aan aftelplezier? We bundelden al onze leukste kerst tradities onze nieuwste kerst- aftelkalender. Iedere avond mag er een stickertje geplakt worden onder begeleiding van een leuke Kerst doe-opdracht. Zo kunnen de kinderen zelf tellen hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen tot 25 december. Winterse gezelligheid en samenzijn gegarandeerd!

Geen producten in je winkelwagen