bestsellers

10 bestsellers van 2021

Er is nog nooit een kaartje te veel geschreven. Je bezorgt de ontvanger een leuke start van de dag en een mooi kaartje leeft doorgaans langer dan een lief Whats -Appje. Bij ons blijven kaartjes vaak enkele maanden op onze kast staan. Soms krijgen ze een plekje op onze koelkast of belanden ze als bladwijzer tussen een mooi boek of de agenda. Af en toe worden ze nog eens herlezen met bijhorende glimlach en warm gevoel. We worden helemaal warm van het enthousiasme waarmee jullie kaartjes versturen. We nemen je graag mee door onze TOP 10 bestsellers van 2021, jullie 10 favoriete wenskaarten van 2021.

10. een jaar vol magische momenten

Een nieuwkomer om mee te starten. Het blijft altijd een spannend moment om nieuwe kaartjes te delen. Het gaat gepaard met een flinke dosis nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig of jullie even grote fan worden zoals wij.

9. Hoera! een kersvers bundeltje liefde

Een zwaan in volle vlucht met een klein bundeltje liefde, het heeft iets romantisch. Wij zijn zelf ook helemaal fan van deze. Eerst was hij er in het Engels maar de Nederlandse versie weet jullie duidelijk meer te raken.

8. duik het nieuwe jaar in

We zijn dol op de winter. Wanneer we ‘s morgens de gordijnen open schuiven, hopen we stilletjes om sneeuw vlokjes (ipv regen) naar beneden te zien dwarrelen. Zo’n zacht sneeuwtapijt waarbij je enkele uurtjes buiten kan spelen met de slee om nadien op te warmen boven een tas dampende chocolademelk. Heerlijk toch.

7. Bergen plezier in het nieuwe jaar

Na de berg kerstpost is het extra leuk om onverwacht een kaartje in je bus te vinden met warme nieuwjaarswensen. Niets leukers toch dan een nieuwjaarskaart begin januari? Wie heb jij met deze verrast?

6. Dikke verjaardagszoenen

We worden er echt blij om onze Ollie hier op de zesde plaats te zien pronken. Deze feestolifant was een voorzichtige start naar een meer uitgesproken Studio Bertha stijl. Net daarom heeft hij een speciaal plekje in mijn hart.

5. soms zijn er geen woorden

Een kaartje van het eerste uur. Na drie jaar blijft het telkens steevast in jullie top tien hangen. De reden van een kaartje sturen is niet altijd leuk of vrolijk. Hoe laat je weten dat je aan iemand denkt, zonder te vervallen in de grote clichés? Een kaartje vormt dan een klein gebaar met een grote impact.

4. Welome little one

Nog zo’n golden oldie. Ook dit jaar werden er veel kersverse pamperkontjes verwelkomt met deze lieverd.

3. Ik wens je een jaar vol kleine gelukjes

Kaartjes vol gelukwensen. Zijn we niet allemaal toe aan een flinke portie geluk in 2022? Eentje die al meegaat sinds de start van Studio Bertha. Het maakt ons altijd ontzettend gelukkig wanneer ook oude toppers nog steeds jullie hart kunnen verwarmen. Deze stond met grote voorsprong ook helemaal vanboven de bestverkopende eindejaarkaartjes voor 2021.

2. een bosje beterschapjes

Deze kaart kreeg een tijdje geleden een vers bosje bloemen maar de tekst is gebleven. De verse bloemen passen meer bij onze huidige tekenstijl. En zo veroveren deze beterschapjes mooi een zilveren plekje.

1. hoera! een mini mensje

Jullie abolute numero uno. Een nieuw kaartje sinds maart 2021, toen ons tweede klein mini mensje nog in de buik zat. Toen kraambezoek even raambezoek werd en we allemaal nieuwe spruitjes van wat verder bewonderden. Een lief kaartje om de kersverse ouders te feliciteren met hun mini mensje. Pas nieuw en stoot toch losjes alle oude toppers voorbij.

Geen goeie voornemens voor ons in januari maar wel keihard zin in de nieuwe projectjes, ideeën & dromen die de maand zal brengen. Laten we er samen iets moois van maken. We wensen je liefde, mildheid, alles waar je stilletjes naar verlangt en warmte tijdens deze koude, donkere dagen. Kruip wat dichter bij elkaar of gezellig onder een dekentje in de zetel.

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een nieuwsbrief met kleine ideetjes, een inspirerende quote, een heerlijk recept of een goed boek. Gewoon een brief vol mooie kleine gelukjes en overpeinzingen. Wil je niets missen? Inschrijven is de boodschap.

Geen producten in je winkelwagen