bestsellers

de 10 bestsellers van 2022

Kaarten sturen (én krijgen) vinden wij één van de mooiste dingen die er zijn. Dat zo’n klein stukje papier zoveel los kan maken. Daar kun je toch alleen maar blij van worden? Het enthousiasme waarmee jullie kaartjes versturen, daar worden wij ook intens gelukkig van. We nemen je graag mee door onze TOP 10 bestsellers van 2022.

Jullie tien favoriete wenskaarten van 2022

10. hoera, feest vandaag!

We bijten de spits af met een zingend duo die al bij veel feestvarkens een glimlach op het gezicht mochten toveren met hun verjaardag melodietjes. Wanneer het tijd is voor veel hieperdepiepjes en slingers zijn deze twee er graag bij.

9. welcome little one

Welkom op de wereld! Jullie schreven dit kaartje graag vol warme felicitaties naar ouders van een kersvers wondertje.

8. hoera, een buik vol geluk!

Er groeit een klein wondertje! Een bijzonder moment verdient natuurlijk een vrolijk kaartje. Dit dansend berenduo zag het levenslicht toen ons kleine meisje nog in de buik trappelde. En zo krijgen deze beren natuurlijk een speciaal plekje in ons hart. Een stukje magie van ons hart naar het jouwe.

7. dikke verjaardagszoenen!

Hoera! Er is er eentje jarig! Onze feestolifant hangt steeds vol enthousiasme de vlaggen uit voor ieder verjaardagsfeestje. Knuffels en kusjes van papier voor alweer een jaartje vol plezier.

6. confetti in je haar & feesten maar!

Haal de slingers en confetti maar boven, er mag een feestje gebouwd worden. We hopen dat jullie evenveel sprongetjes maken zoals dit blije varkentje.

5. de grootste bos bloemen voor jou

Een bosje bloemen, wie wordt daar nu niet vrolijk van? Ze maken blij en zijn voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een lief boeketje op papier dat altijd mooi in bloei staat. Een onverwacht bosje bloemen (en een kaartje) zijn altijd een goed idee.

4. retteketet, tijd voor de verjaardagstrompet!

Trompetgeschal! Het is tijd om de verjaardagskaart en -taart boven te halen. We hopen dat de jarige een fantastische verjaardag beleeft en dat dit kaartje mag helpen om het nóg specialer te maken.

3. soms zijn er geen woorden

Een troostkaart met een XL-dosis liefde. De klaprozen waren erbij van in het prille Studio Bertha begin. De traditionele rouwkaartjes vinden we vaak onpersoonlijk en cliché. Dat kan troostrijker en liefdevoller, dachten we telkens. Vanuit dit gevoel groeit er telkens nieuw stukje zorgpost. Telkens een uniek stukje aandacht, liefde en steun. Met de poppy’s als jullie absolute favoriet.

2. hoera! een kersvers bundeltje liefde

Een zwaan, twee knuffels en een bundeltje geluk. We blijven het een romantische tekening vinden. Vorig jaar kwam deze binnenvliegen op de achtste plaats. Dit jaar vliegt ze vlotjes door tot een zilver plekje op jullie kaartjes-podium.

1. hoera! een mini mensje

Deze blijft lekker plakken op jullie eerste plaats. En dat hadden we bijna niet anders kunnen denken. Dit lief geboortebezoek mag in zo goed als ieder pakje een plaatsje innemen.

Als je de tijd kunt vinden om een kaartje te sturen, doe dat dan vooral. In onze haastige maatschappij is tijd het mooiste wat je iemand kan geven. Een waardevol stukje aandacht. De kracht van een kaartje is zo uniek en bijzonder. We hopen je te kunnen inspireren om echte kaartjes te gaan schrijven. Voel jij ook de liefde die in post schuilt?

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een club mail met kleine ideetjes, een inspirerende quote of een goed boek. Gewoon een brief vol mooie, kleine gelukjes, overpeinzingen en een blik achter onze schermen. Wil je niets missen? Inschrijven kun je hieronder.

Geen producten in je winkelwagen