Op & top Belgisch

Al onze kaartjes & andere blijmakerij worden bedacht, getekend en uitgewerkt aan onze keukentafel diep in de Westhoek. Van concept naar ontwerp, van druk tot verpakking zijn we een op & top Belgisch merk. Alles wordt met aandacht & liefde gemaakt.

Een envelopje vol geluk & warmte voor élk moment

Echte post krijgen, vinden wij zelf zó leuk! Onze collectie bevat kaarten voor mooie tot moeilijke momenten. Momenten die vragen om te knallen met champagne & momenten om elkaar een dikke, warme knuffel te schenken. Het perfecte kaartje voor winterse wensen, troostende woorden & hieperdepiepjes vol verjaardagspiepers. Telkens een vleugje warmte op papier.

De reden van een kaartje sturen is niet altijd leuk of vrolijk. Hoe laat je weten dat je aan iemand denkt, zonder te vervallen in de grote clichés? Net dan kan een kus op hun gedachten extra veel betekenen. Een klein gebaar met een grote impact.

Sommige wenskaarten kan je enkel in het Nederlands vinden, andere enkel in het Engels en nog andere zijn verkrijgbaar in beide talen. Zoek je een specifiek kaartje in een andere taal? Laat ons gerust iets weten & we kijken wat we kunnen doen.

Duurzaam

Al onze papergoods worden gedrukt op Biotop papier. De wenskaarten worden telkens vergezeld van een gerecycleerde envelop.

Onze wenskaarten worden niet apart verpakt in een plastiekje. We kiezen er bewust voor om zo duurzaam mogelijk te werken en ons kleine steentje bij te dragen aan een groenere wereld.

Wist je trouwens dat biologisch afbreekbare plastic zakjes helemaal niet zo planeetvriendelijk zijn als ze doen uitstralen? Je kan ze niet thuis eventjes zelf composteren in je compostbak. Er zijn nog steeds industriële afbraakprocessen voor nodig. Ze worden niet afgebroken in zeewater en dragen dus even hard bij aan de plastic soep in onze oceaan. Laten we samenwerken aan een betere wereld voor onze kinderen en de generaties die volgen.

Gratis sample kaartjes

Heb je een fantastische winkel en wil je een verkooppunt worden van ons? We zenden vol enthousiasme & met veel liefde een sample set jouw kant uit. Zo kan je onze sfeer eventjes opsnuiven :).

Of maak een leuke daguitstap naar Ieper en kom in onze volledige collectie snuisteren (na afspraak).

Kaartenmolen

Weinig plaats maar je wil toch een leuk aanbod aan kaartjes? Geen probleem! Onze gouden kaartenmolen met Studio Bertha headpiece krijg je (gratis*) te leen wanneer je hem volledig vult! Er passen 480 (48×10) kaartjes in onze carrousel.

* Enkel te gebruiken voor Studio Bertha blijmakerij & once-only.

Minimum bestelwaarde & gratis verzending

  • Al onze kaartjes worden verkocht in een set van 5
  • De minimale bestelwaarde voor wholesale bedraagt €150
  • Verzending is steeds gratis wanneer de minimum order bereikt is.

Geen producten in je winkelwagen