Rode wangen door een vergeten verjaardag zijn voorgoed verleden tijd. Meer nog: elke reden om te feesten staat nu met stip aangeduid op je verjaardagskalender. Een cadeautje voor jezelf om dagelijks te genieten van een vrolijke illustratie. En een cadeautje voor je familie en vrienden want vanaf nu vergeet je geen enkele feestje of afspraakje meer. 

Maak je keuze tussen een poster of een staand A4 formaat. Allemaal hebben ze de originele vrolijke Studio Bertha-illustraties.

 • Kalender 2022

  Kalender 2022 (1)

 • Verjaardagskalender

  Verjaardagskalender (2)

 • Kalender 2022

  16,50

  Iedere maand een nieuwe illustratie om een glimlach op je gezicht te brengen een heel jaar lang!

  De nieuwe kalender 2022 zorgt voor een heerlijke start van het nieuwe jaar. Een leeg blad met de mogelijkheid voor de leukste plannen. Een toffe kalender die elke maand een nieuwe tekening brengt waar je blij van wordt & die zorgt voor een vrolijke start van de dag.

 • Verjaardagskalender poster A2

  16,50

  Verjaardagskalender ‘grote hoeraaatjes en tralalaatjes feestkalender’ (Nederlands). Nooit geen rode wangen meer om een vergeten verjaardag. Zie alle verjaardagen in één oogopslag.

 • Verjaardagskalender

  18,50

  Verjaardagskalender ‘hieperdepiepjes en hoeraaatjes voor feestneuzen’ (Nederlands)

  Een schijnbaar kleine A5 verjaardagskalender die uitvouwt tot een heerlijk lang & smal formaat. Iedere maand nieuw feestgedruis om al die feestneuzen tussen taartjes & ballonnetjes te zetten.