Rode wangen door een vergeten verjaardag zijn voorgoed verleden tijd. Meer nog: elke reden om te feesten staat nu met stip aangeduid op je verjaardagskalender. Een cadeautje voor jezelf om dagelijks te genieten van een vrolijke illustratie. En een cadeautje voor je familie en vrienden want vanaf nu vergeet je geen enkele feestje of afspraakje meer. 

Maak je keuze tussen een poster of een staand A4 formaat. Allemaal hebben ze de originele vrolijke Studio Bertha-illustraties.

Welk leuks je het komende jaar te wachten staat, weten we niet. Wat we wel weten is dat deze kalender je een jaar lang de mooiste illustraties schenkt om naar te kijken. Welkom 2022!

Aah voel jij het ook? 2022 wordt een fantastisch TOP jaar! Zelf zijn we grote fan van lijstjes en plannen. En die plannen maken we het liefst op papier. Duimen dat 2022 een jaar wordt waar we zotte dingen mogen inplannen en waarmaken. We kunnen al niet wachten!

Ben jij ook een echte planner? Perfect voor al jullie afspraken en uitstapjes. Elke maand heeft een andere illustratie die je gegarandeerd laat glimlachen. Ook altijd mooi meegenomen natuurlijk.

De nieuwe kalender 2022 zorgt voor een heerlijke start van het nieuwe jaar. Een leeg blad met de mogelijkheid voor de leukste plannen. Een toffe kalender die elke maand een nieuwe tekening brengt waar je blij van wordt & die zorgt voor een vrolijke start van de dag.