Breng een extra portie vrolijkheid in huis met een poster in typische Studio Bertha stijl. Hij brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Alfabet poster

  16,50

  Ga samen met je kleine spruit alle letters van Aap tot Zebra zoeken. Iedere letter kreeg een bijpassend diertje.

 • Print – bloemetjes buitenzetten

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze lente schildpad brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – camper life

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze camperlife print brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – dromenvanger

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze dromenvanger brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – ganzenvlucht

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze ganzenvlucht brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – mama’s knuffel

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze knuffelende neushoorns brengen vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – samen gaan we sneller

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze fietsers brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – spetterend in het leven

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze waterpret print brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – steltenloper

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze steltenloper brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – vlieg met me mee

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze luchtballon vrienden brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

 • Print – we’ll make it through the rain

  14,50

  Breng een extra portie vrolijkheid in huis, in de kinder- of speelkamer met deze poster in typische Studio Bertha stijl. Onze schuilende vrienden brengt vast iedere dag een glimlach op je gezicht. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.