creatief proces

De magie van raamtekeningen

Een superleuk cadeau voor jong en minder jong

Heb je al eens gedacht aan het versieren van je ramen met prachtige tekeningen om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan je huis? Raamtekeningen zijn een geweldige manier om je leefruimte op te fleuren en tegelijkertijd plezier en creativiteit te bevorderen. We vertellen je graag meer over de voordelen van raamtekeningen én waarom ze het perfecte cadeau zijn voor mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters en kleine kapoenen. Voor iedereen dus :).

Wat zijn raamtekening pakketten?


Raamtekeningen pakketten zijn sets van handgetekende ontwerpen met bloemen en dieren, gecreëerd om je ramen te versieren. De pakketten zijn afgestemd op verschillende seizoenen en gelegenheden, zoals lente, zomer, winter en geboorte. Elk pakket bevat een krijtstift, waarmee je de tekeningen eenvoudig op je raam kunt overtekenen.

Raamtekening pakketten zijn het perfecte cadeau, zeg je?

Met onze kleine spruitjes tekenen we hier al graag eens op onze ramen. We vertellen je graag de vier grootste voordelen die we bij hen merken:

  1. Creativiteit stimuleren: Raamtekeningen zijn een leuke en creatieve manier voor kinderen om hun artistieke vaardigheden te oefenen en te ontwikkelen. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en unieke kunstwerken maken die iedereen kan bewonderen.
  2. Samen tijd doorbrengen: Raamtekeningen zijn een geweldige activiteit voor het hele gezin. Mama’s, oma’s en kinderen kunnen samenwerken aan prachtige raamkunst en tegelijkertijd waardevolle herinneringen creëren. De trots waarmee ze hun kunst aan iedereen tonen is onbetaalbaar.
  3. Seizoensgebonden decoratie: Onze raamtekeningen pakketten zijn aangepast aan verschillende seizoenen en gelegenheden. Het hele jaar door feest op je ramen terwijl je samen op ontdekking gaat naar de verschillen in de vier seizoenen.
  4. Eenvoudig in gebruik: Al onze raamtekening pakketten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De meegeleverde krijtstift maakt het aanbrengen van de tekeningen eenvoudig en snel, zodat iedereen kan genieten van het creatieve proces. Tijd voor iets nieuws op je ramen? Met wat water en een spons is alles makkelijk afwasbaar.

Tips tijdens het tekenen

  1. Poets je ramen voor het mooiste resultaat. Zorg dat je raam goed droog is voor je begint te tekenen.
  2. Plaats het ontwerp achter het raam: Bevestig het ontwerp aan de buitenkant van het raam om het langst plezier te hebben van je kunstwerk (hallo, Belgische regenbuien). Je kunt ook de tekeningen aan de binnenkant van het raam bevestigen, wanneer je graag in het zonnetje tekent.
  3. Neem de tijd: Raamtekeningen hoeven niet perfect te zijn. Maak je een foutje, kun je de krijtstift eenvoudig met een vochtige doek (of oorstokje voor het fijnere werk) afvegen en opnieuw tekenen.
  4. Knijp een oogje dicht. Bij dubbele beglazing tekent het soms makkelijker met één oog open en eentje gesloten. Probeer maar eens :).
  5. Voeg extra details toe aan je raamtekeningen om ze nog unieker te maken. Experimenteer met verschillende kleuren en patronen. Beleef er vooral veel plezier aan!
eenvoudig over te tekenen van het sjabloon

Waardevolle momenten beleef je samen

Raamtekeningen pakketten zijn een uniek en creatief cadeau voor mama’s, oma’s en kinderen, waarmee ze hun artistieke talenten kunnen ontdekken en samen plezier kunnen beleven. Deze pakketten zijn niet alleen een geweldige manier om je huis te versieren, maar ook om waardevolle momenten te delen met je dierbaren. Laat je ramen stralen met prachtige, handgetekende kunstwerken. We zijn héél benieuwd naar jouw resultaat!

Wil je het ook eens uit proberen? Kies het pakket die het best bij je past:

Bestaat er nog een betere reden om je ramen even niet te poetsen? We kunnen niet wachten om jullie huizen te zien bloeien op Instagram! Tag ons of gebruik #studiobertha

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een nieuwsbrief met kleine ideetjes, een blik achter de schermen of een update op onze nieuwste collectie. Gewoon een brief vol mooie, kleine gelukjes en overpeinzingen. Wil je niets missen? Inschrijven is de boodschap.

Geen producten in je winkelwagen