creatief proces

Hoe de kaartenliefde ontstond

Er was eens…

Al van jongs af aan smul ik van verhalen. Cassetjes met de niet-alledaagse sprookjes en verhalen werden grijs gedraaid in m’n eerste cassettespeler. Mijn boekenkast puilde uit van de sprookjesboeken in al z’n genres, van het meisje met de rode kap tot de sneeuw uit de kussens bij vrouw Holle. Ik haalde m’n hartje op bij al die prachtige, kleurrijke illustraties in verschillende tekenstijlen. Als kind vond ik het heerlijk om op te gaan in de wereld van het personage in het boek dat ik las en de details van de illustraties te bestuderen. De magische plaatsen, onwerkelijke gebeurtenissen en de fascinerende personen in sprookjes, sages en legendes vind ik nog steeds heerlijk om bij weg te dromen. Nu kan ik mijn liefde voor de sprookjeswereld kaartje per kaartje de wereld in sturen.

Ik denk dat de boeken die ik las mijn werk als illustrator echt hebben gevormd en geïnspireerd. En ik geniet nog steeds van het escapisme van het werken aan illustraties van een personage of een wereld die ik heb gecreëerd en de eindeloze mogelijkheden van verhalen die eruit kunnen voortvloeien. In onze tekeningen en teksten verstoppen we kleine verhaaltjes. We geven je de aanzet, de rest mag je er zelf bij verzinnen. Een vleugje magie. Van ons hart naar het jouwe.

Kleine verhaaltjes

Ik hou van tekeningen maken, schilderen met aquarel, mooie woorden verzamelen en zinnetjes bij die tekeningen schrijven. Wanneer ze elkaar versterken en samen warmte uitstralen, maakt m’n hart een sprongetje. Ik word er gewoon heel blij van als ik iets wat in mijn hoofd fladdert op papier kan zetten en vervolgens in handen heb. Met onze speelse stijl & vrolijke kleuren hopen we bij jou ook een warm & blij gevoel op te roepen.

Juist omdat we onze tekeningen en verzinsels met de rest van de wereld kunnen delen, maakt het voor ons zo bijzonder. Dat mensen, jullie, ons werk zien en het bij iedereen andere associaties of herinneringen oproept. Of ‘gewoon’ een glimlach. Dat vinden wij fantastisch. Met onze posters, wenskaarten en andere blijmakers hopen we dagelijks een nieuw verhaal met bijhorende glimlach bij jou op te roepen.

Brievenbusgelukjes

Ken je nog dat heerlijke gevoel van vroeger? Toen je jarig was en de brievenbus uitpuilde van de handgeschreven verjaardagswensen. Wat een fantastisch moment! Die kleine geluksmomentjes willen we je opnieuw laten beleven, maar dan voor élk moment.

Het is onze missie om te verbinden, warmte over te dragen & liefde door te geven. Iemand een glimlach, een knipoog, een zonnestraaltje schenken of een knuffel wanneer woorden te kort schieten. Samen met jou willen we jouw emotie voelbaar maken in een klein kaartje. Altijd authentiek & oprecht, vanuit het hart. Er past heel veel liefde & warmte op papier. En op sommige momenten hebben we misschien meer dan anders behoefte aan een extra grote portie liefde.

Samen met jullie willen we zoveel mogelijk liefde op de post doen.

Doe je mee? Dan maken we er samen iets moois van!

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een club mail met kleine ideetjes, een inspirerende quote of een goed boek. Gewoon een brief vol mooie, kleine gelukjes, overpeinzingen en een blik achter onze schermen. Wil je niets missen? Inschrijven kun je hieronder.

Geen producten in je winkelwagen