Feest! Een koppel in je omgeving geeft elkaar hun ‘ja’ en de liefde mag gevierd worden. Zo’n huwelijksdag is natuurlijk een extra bijzonder moment om bij stil te staan. Huwelijkswensen voor het gelukkige trouwpaar mogen daarbij niet ontbreken.

Een trouwdag is een extra speciaal moment dat wat extra aandacht verdient. Daarom hebben wij de perfecte kaarten voor jouw dierbaren op hun grote dag! Je kunt een mooie wens of grappige anekdote schrijven en ze laten glimlachen met onze prachtige kaarten. Ze zullen blij zijn om zo’n attent cadeau van jou te ontvangen!

Schrijf iets liefs en persoonlijks, zoals “Gefeliciteerd met dit prachtige nieuwe hoofdstuk in jullie leven samen!” of “We zijn zo blij voor jullie beiden nu jullie samen aan dit nieuwe avontuur beginnen. We weten dat het gevuld zal zijn met liefde, glimlachjes en geluk. We wensen jullie het allerbeste! Liefs voor altijd…” Deze berichtjes zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hen eraan herinneren hoeveel ze voor ons betekenen. Het is tijd om te vieren dat deze twee geweldige mensen hun leven samen beginnen door hen iets echt unieks en hartverwarmends te sturen – Trouwkaarten van Studio Bertha. Een originele kaart in de brievenbus is altijd een leuke verrassing. Maar op een bijzondere dag is het extra speciaal.