Want mama is de liefste. Altijd klaar met een luisterend oor of helpende hand maar vooral de beste knuffelaar die alle zorgen even doet vergeten. Zet jouw ma-de-liefste op een originele en warme manier in de bloemetjes. Want die mooie vrouwen in ons leven verdienen toch enkel het beste?

Mama’s zijn er in alle vormen en krijgen onze eeuwige liefde. Want we zijn trots op onze mama’s, wensmama ’s, sterrenmama ’s, mama ‘s die zorgen, mama’s met een onvervulde wens, mama’s die afscheid moesten nemen, bijna mama’s, schone mama’s, plusmama ‘s en omama’s!

We weten dat moederdag voor velen ook geen leuke periode is. Maar eentje vol gemis en (soms wat) dubbel voelt. We beseffen dat er mama’s zijn die moeten missen. Die koesteren en dromen van wat had kunnen zijn. Dat er wensmama’s zijn die zo graag dat moedergevoel zouden voelen. Dat er sterrenmama’s zijn van prachtige sterrenkindjes. Kindjes die op een dag als vandaag vol trots een tekening zouden moeten afgeven. En vastgepakt moeten worden door een mama die super blij is met een papiertje met wat gekrabbel op. En dat er ook kindjes zijn die hun tekening helemaal niet meer kunnen afgeven aan hun mama. We sturen extra veel hartjes, warmte en liefde naar jou en hierboven.

 

Deze Moederdag, zeg het met een kaart die alles viert wat jouw mama voor je betekent. Schenk een moederdag kaart die origineel en uniek is, net als je moeder.

Jouw lieve, warme woorden op een handgemaakt kaartje en ze zal de kaart nog jaren koesteren. Het mooie ontwerp zal haar eraan herinneren hoeveel je om haar geeft, telkens als ze ernaar kijkt. Laat weten hoeveel jij jouw moeder bewondert met een leuk moederdag kaartje.