kleine gelukjes

Valentijn

Valentijnskaart, denk niet enkel aan de grote clichés

Denk je bij valentijn onmiddellijk aan een overvloed aan suikerspin roze en rode hartjes van papier? Een valentijnskaart hoeft lang niet zo oldskool en voorspelbaar te zijn. Hoewel die combinatie wat ons betreft ook altijd goed blijft. Een overvloed aan roze is helemaal oké.

Oké, Valentijnsdag is een suikerzoete traditie die is overgewaaid van over de grote plas. Maar liefde kan er ook anders uitzien. Een kaartje sturen is altijd een goed idee. En Valentijn kunnen we dus als een extra goede reden zien om in overvloed liefdevolle kaartjes te versturen. Gewoon een lief gebaar voor de mensen om je heen en/of voor jezelf, liefdevolle woorden of een hart onder de riem. Liefde in het grote spectrum dat ze is, liefde in haar volle breedte.

Valentijnsdag, liefde in al zijn vormen

Voor de stille liefde, de prille liefde, de liefde die je al jaren deelt of de liefde voor jezelf. Wij zijn al jaren elkaars Valentijn. Vlinders in de buik en in het hart, het blinde vertrouwen in elkaar en de droge humor zijn er nog steeds. En het blijft gewoon leuk om elkaar met een valentijnskaart vol lieve woorden te verrassen. Wij houden ook niet van een verplicht nummertje, liever lekker spontaan het hele jaar door. Maar Valentijn is ook gewoon een mooie aanleiding om te vertellen dat iemand je dierbaar is of het perfecte moment voor een onverwacht bedankje. Stiekem worden we wel helemaal blij van alle liefde die van de kaarten spat. Liefde verdient tenslotte extra aandacht. Altijd.

Voel jij de vlinders ook al fladderen?

Voor een overdosis aan romantiek en zeemzoeterigheid zit je op Valentijnsdag wel goed. Misschien moet 14 februari gewoon in je agenda staan als ‘de dag waarop alle vlinders wakker worden uit hun winterslaap’ 🙂

Wordt jij helemaal blij van iemand? Er past héél veel liefde in een kaartje. En hoe mooi is het om de liefste mensen om je heen te verwennen met aandacht? 365 dagen in een jaar om hiermee kwistig in het rond te gooien bij je geliefden. En op één dag in februari misschien net dat beetje meer. En ja, écht verwennen met aandacht kun je natuurlijk nooit ;). Je kan tegenwoordig echt alles kopen voor Valentijn maar blijft een warme knuffel en een lief kaartje niet het allermooiste gebaar?

Of je nu van Valentijnsdag houdt of niet, het is altijd leuk om een kaartje te sturen naar de mensen van wie je houdt. En dat hoeft echt niet op 14 februari alleen. Gewoon een lief kaartje sturen omdat je aan elkaar denkt. Een kaartje met liefde geschreven wordt altijd goed ontvangen. Een grote dosis liefde voelt altijd goed. En op dit moment hebben we misschien meer dan ooit extra behoefte aan die extra grote portie liefde. We willen zoveel mogelijk liefde op de post doen. Doe je mee?

Eneuh, ‘Geluk is alleen echt wanneer je het deelt’ volgens Christopher McCandless. Dus kies een kaartje voor die ene leukerd & laat weten waarom jij zo gelukkig wordt van hem of haar. Afsluiten doen we dan ook graag met deze. Dit was onze openingsdans. Vanaf de eerste noten beginnen de (dans)kriebels al te komen.

Heb je genoten van onze hersenkronkels? Eén keer per maand versturen een nieuwsbrief met kleine ideetjes, een inspirerende quote, een heerlijk recept of een goed boek. Gewoon een brief vol mooie kleine gelukjes en overpeinzingen. Wil je niets missen? Inschrijven is de boodschap.

Geen producten in je winkelwagen